måndag 18 februari 2013

Oj


Man är ju kändis på gott och ont. Saxat från en FB lina. Måste vara en lustig man som tror allt handlar om honom. Jag har aldrig träffat personen i fråga:

 "Kan inte sticka under stolen att jag tycker jimmy dvorsak och mikael engström är dom största svinen jag träffat vid älvkanten och då har man träffat mycket tok.
Lika barn leka bäst. Större hycklare får man nog leta efter. Spriten verkar ta ut sin rätt"

 Det är pungsparkar man får ta. Sticker man ut sin gubbstofilnuna på nätet så får man ju ta på suspensoaren. Jag tror detta är en ego-grej som gått överstyr. Ja, ja, knepigt läge.

Svin var ordet.

God morgon.

 

9 kommentarer:

 1. Lustigt. Tänkte direkt på en person som på senare år framstått som det största puckot av alla på "flugfiskeforumet". Verkar kort och gått vara en väldigt osympatisk människa och jag reagerar på det mesta han skriver. Är väldigt inaktiv på forumen nuförtiden, läser bara lite sporadiskt men den här killen sticker verkligen ut. Sökte upp namnet på FB och jajamen, självklart är det samma kille...

  Jag är inte insatt i vad det bråkas om och jag har aldrig träffat varken dig Micke eller snubben i fråga men skall jag döma på förhand så är det då han jag kommer gå långa omvägar för att undvika!

  SvaraRadera
 2. Jag förstår inte vad det handlar om. Har aldrig träffat honom under mitt fiske. Men det är inte mycket man förstår. Något måste jag ju ha gjort för han tycks mycket sårad. Ja, ja. Det piggar upp en gammal gubbe.

  SvaraRadera
 3. Aldrig träffats ? Du måste gå på droger eller sponken. Träffade dig två gånger ifjol och träffat dig innan det med.
  Att dom två clowerna uppe i norrfors har stått för underhållningen vid cirkus älgforsen vet väl alla... Men vi andra som köpt biljett till föreställningen fick inte komma in och va med på showen.
  Clown med RÖD näsa.
  Starta inte något du inte kan avsluta eller vinna.
  Du bloggar och predikar , skriver om dina utmärkelser å lägger upp bild och film vem fan är det som söker bekräftelse?

  / linkan ung,frisk,nykter och gott minne.

  SvaraRadera
 4. Sånt här går ej att svara på - men underhållande. 900 sidvisningar i dag. Rekord. Visst söker jag ljuset. Jag har lyckan att leva på mina på mina historier och bilder och måste synas. Min princip är att inte ta bort några komentarer på bloggen. De ingår i själva underhållningen. Beröm som tokigheter och lögner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bjuder på rekordvisningarna.
   Man kan ju undra vem som är mer känd igentligen.

   Radera
 5. Jag förstår att du är avundsjuk på mig det hade jag med varit i din sits.
  Du börjar förstå kanske att du har en fot i graven och att jag är bättre på allt snyggare och rikare (du som pratar om att du bara har råd å fiska lögde)

  Hur som helst så är det nog bara en tidsfråga innan du börjar hävda dig som sop-polis eller se till att ingen kastar fimpar där du bor eller söker bekräftelse genom annat typ som bloggen här.

  Senast i maj förra året kommer du ner å ber om ursäkt till alla att du stör å tränger dig på i hyngelsböle. Jag var snabb på säga att här känner ingen så. visar ungefär hur ni tycker i "era" vatten där uppe och en sak till var att du vågade inte säga ett piss då . Internet-hjälten..
  Ser fram imot att träffas igen minst sagt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj. Vi får hoppas att pubeteten släpper vilken dag som hels.

   Övrigt. Jag har aldrig fått en lax i Lögde, så jag är avundsjuk på dig, helt rätt. Och säkert är jag död innan sommaren. Du är bäst Nicklas.

   Har fortfarande aldrig träffat, eller pratat med dig. Om det nu inte var du som snabbt försvann då jag kom ner till Hyngesböle. Känner mig stalkad eftersom du nu under två år nätdummat min person. Lite läskigt faktiskt. Men säkert fyller det en viktig funktion för dig, men vad är dunkelt.

   Radera
  2. Skrämmande hur någon pratar om pubertet och stalking när du sitter och skriver på en blogg om folk och vet allt om mig... Jag fiskade tio meter ifrån dig om det är att springa iväg så är du mer psykotisk än vad jag trodde..
   Visst är du över 50 år gammal engström?
   Puberteten som ska släppa för mig som är ung verkar inte ha släppt för dig så hoppas inte för mycket.

   Radera