fredag 30 juni 2017

Första sommardagenÄntligen sommarfix. Älven får vara. Kommer ingen fisk. Fällorna i norra Västernorrland har fiskar upp dem på dispens sen den 13 juni – för det skulle bli ett dåligt år. Det är svensk fiskepolitik.  Hur skulle de annars kunna fylla sin kvot ett dåligt åt.


Men sommarfix årets första riktiga sommardag i Norrfors är inte helt fel

Äntligen har jag städat de trånga luckan under bakluckan på xc70. Det är trångt. En brandsläckare fick precis plats uppe i mitten.Båtbatteriet måste laddas. Det har klarat 4 vintrar nu. Bara man laddar det en gång om året så fixar det sig, Båten får tyvärr inte gå så mycket. Få se nu i år. Längtar ut på Nordmalingsfjärden och gubbtrolling med handhålletVad Bettan håller på med fattar jag ingentingPrylar från två havererade Norrforsbilar blir äntligen sorterade och in i lastluckan bak. Först dog min gröna V70 awd i Norrfors 2011. Sen körde jag tok begåvat rakt ut i skogen med den svarta v70 awd föra året.Laxfiskebordet lagas. Blir lim överallt utom där det ska vara.Ingos husvagnsdörr har slagit sig och behöver en spark för att gå igen. Nu skulle det fixas. Men det blev liksom rundgång på reparationen. Ni vet då allt blir sämre och sämreDet är en engelsk konstruktion och de kan knepa till saker och ting.Fler och fler saker kommer framNU KOM JAG PÅ HUR DET SKA LÖSAS.Först iväg till stor verkstadenSen lite finjusteringOch mer justeringar.Dörren var exakt lika skev när jag gick. Kollade posten.
Sköt lite på mina kastrullerBettan kämpar mot det grönaPlötsligt ska allt plockas tillbaka. Inte lika kul.Påbackad av glassbilen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar