tisdag 19 december 2017


Tack-jag är mållös.

Abborren är hetaste sportfiske nu. och i Norra Sverige finns tusentals outforskade vatten. Bara lax i huvudet på gubbarna
Dagens smartsvar från turistnäringen i norr som troligen går på EU pengar. bakgrund. .....Jag har sökt hjälp för att under en vecka söka grov abborre på jigg och strömgädda på fluga och jerk. har prövar förut med för kort tid. Fantastiskt. l Gömda, gömda vatten. Hjälp med att peka ut på karor, boende och kanske en guide som kan vissa på startvatten. Se vad som finns. Jag har en av Europas bästa jiggare med mig som guidar mest Holland nu. Jag har lovat att de får material som inte används i Sverige. Han har prövat de nordliga vattnen förr och haft enormt resultat. Barra en dag då laxfisketävlingen i Tornedalen 2006. Hade vilodag. Han fick upp fiskar guiderna inte trodde fanns. Nu gör vi en hårdvecka med Lindern. Och ser vad som finns. I tjärnar, sjöar och gäddjockar. Allt detta noga pressenterat till flera viktiga inom Turism och fiske i norr.
------
Svar från turistgubbe: Ok, det mycket korta och tydliga svaret är att jag inte kommer att jobba med presshjälp. Det andra svaret är att vi inte kommer att jobba med inhemsk press utan bara med internationell press.
Oj, säger jag. Internationell presshjälp måste väl va presshjälp "Ok, det mycket korta och tydliga svaret är att jag inte kommer att jobba med presshjälp" Jag sa ju att du skulle få mitt material. Vi ska film också. Han borde ju ha kolleger och kontakter. Jag är helt chockad – låter löjligt.
----
Jag har hittat hjälp från tre nya håll. Lite mer grovhuggna tuffingar, inte så koketta.
Men TURISTGUBBEN och deras verksamhet dyker nog upp i texten som nått kul– om så bara vara lilla Sverige. Big Bad Ass kommer dyka upp. För so
mliga har nått sin inkompetensnivå för länge sen.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar