fredag 11 maj 2018

Norrländska präriens gudinna


Resa till, ja man vet inte riktigt var. Men älven brusar jag hör försen genom den öppna dörren. Soligt och varmt- vårflod. Men först packning i Farsta. Allt ska med.
 Bilen blir snabbt full - blir släp.


 '
Ungarnas replokal får åka norr ut. Trummorna är mina. Ja, jag har betalt allt. De riktiga tummorna gav vi till välgörenhet. Så nu sitter någon i söder och spelar på ett rött Pearl. Synd att min lilla Siljan crasch åkte med.
I Mora har i alla fall eeehhhh några blå blommor klarat sig - och sen en bildkavalkad så fru och barn får se vad jag och firman Urskog gjort med trädgården.

Vi bryter ny mark


StorgranstubbenSnön på båttäckningen blev för tung denna mega-snövinter. Sen skulle jag ha pallat upp som jag alltid gör. Men jag var inte i form i höstas. 1800kg Tule/Fågelstad. Frågan är om ramen vidrigt sig
In med mer packning från boden.Risigt, ha, ha


Det mesta timret kördes bort i höstas
Vidare mot Norrländska präriens gudinna


Aldrig mer en fartkamera. Nån torskade på Dalarövägen i min bil. 81 där det var 70. Jag nekade. Det blev två telefonförhör och sen kom två poliser hem till mig för förhör tre. Och titta. De bedömde mig som en femma. Själv bedömer jag mig som en nolla. Det var ju en släkting.
Bara gasa och kontrollen blinkar blå.PLUS, kraft och acceleration, Exakt. Takning i Ljusdal. Nu jävlar, Super dieselDen galet fula rondell-dragspelet i LjusdalFramme allt är helt. Men sen backade jag in i ett träd med släpets lucka öppen. Begåvat. Eeehh. Och vad lätt saker går jätte sönder
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar